Bewegen

wereldrecord online sportspel – Deel uitmaken van een wereldrecord? Doe mee met de “grootste online sportles ooit”!

bewegingschallenges – Ontdek hier verschillende filmpjes met kleine, leuke en grappige uitdagingen. Wie durft het aan? Daag elkaar uit!

blijf sporten – Sporza is begonnen met iedereen aan het sporten te krijgen. Ga snel een kijkje nemen en doe mee! Er zijn ook leuke ideeën hoe je als ouder kan sporten mét je kind. Zeg hallo tegen pushups met een kind op je rug!

bewegend leren – Het 1e en 2e leerjaar hebben al heel wat nieuwe dingen geleerd. Wil je dat nu graag eens oefenen met bewegingen? Kijk dan snel op deze website voor leuke ideeën! – Enkel 1e en 2e leerjaar.

challenges – Juf Julie stuurde deze supertoffe site door. Ook hier staan er elke dag challenges op waarbij je heel wat moet bewegen, of misschien ook zelfs durven! Durf jij het aan? Probeer maar en stuur gerust je resultaat door naar je juf of andere klasgenoten!

3 op een rij – Iedereen kent wel 3 op een rij. Maar kan je dat ook in combinatie met planking?

4 op een rij – Nadat je 3 op een rij hebt gespeeld, kan je dan een tandje hoger schakelen en 4 op een rij proberen! Veel zweetplezier!

woordendictee – Ben je het even beu van altijd je woorden te schrijven? Spring ze dan eens!

mastermind – Benodigdheden: 2 keer 4 verschillende kleuren papier,4 blokken en een timer (keukenwekker, gsm, horloge,…) Hoe speel je het? 1 iemand legt de kleuren in een bepaalde volgorde. De andere loopt met een kleurtje en legt deze voor 1 van de blokken. Is het juist, dan gaat de blok recht en anders blijft hij liggen. Gebruik de timer om te zien wie het snelst de mastermind heeft kunnen kraken!

Al die voetballers moeten nu wel hun matchen missen maar via deze 2 linken kunnen jullie meedoen aan een challenge samen met onder andere Messi en een voetbaltraining meevolgen!
voetbalchallenge voetbaltraining