Wero

Algemeen
Mikado – Mikado is onze methode van op school. Je kan hier wat oefenen op thema’s die je al gezien hebt maar je mag ook zeker de andere thema’s eens proberen!
het Klokhuis – Het Klokhuis heeft heel wat coole filmpjes! Hoe zou je overleven op Mars, hoe worden tegels gemaakt, wat is stockar racen, … Ga snel een kijkje nemen en leer iets bij!
gratis kindertijdschriften – Zonnekind, Zonnestraal en Zonneland. Je hebt er wel al van gehoord. Via deze link kan je er enkele gratis lezen!
Geschiedenis
games en geschiedenis – Velen van jullie spelen wel eens een spelletje op de computer. Maar wist je dat veel spelletjes informatie vertellen over de geschiedenis? Via deze Youtubepagina kan je via games kijken hoe het er aan toe ging in de middeleeuwen, in de oertijd en zo veel meer.
Verkeer
Zeppe en Zikki – Deze schildpad en zebra willen je heel wat bijleren over het verkeer. Bekijk hun leuke spelletjes, proefjes en vooral hun grappige filmpjes eens!
Aya – Aya is een supergrappige alien die allerlei dingen meemaakt in het verkeer! Heel grappig om te zien maar ook heel leuk om al die tips te zien!
Techniek en proefjes
Natuur
dierenspotter – In je tuin en op wandeling kom je veel meer dieren tegen dat je denkt. Bekijk eens heel goed een dier of diertje, onthoud het goed en ga dan via deze site kijken wat voor dier het was.

WWF  
safarischool van Beekse Bergen – Vanaf 24 maart zal Safari School de komende dinsdagen en donderdagen te zien zijn op de Facebookpagina en het Youtube kanaal van de Beekse Bergen. Op die dagen zal om 10.00 uur een leuke en educatieve aflevering online komen. In die nieuwe aflevering zal Ranger Kris uitleg geven over de dieren die in hun safaripark te vinden zijn. Daarna kun jezelf aan de slag met het maken van diverse opdrachten.
Bovenbouw - enkel 4e, 5e en 6e leerjaar
spelletjes aardrijkskunde  
Mundo – Heel wat interessante thema’s zoals uitvindingen, het Rode Kruis, rages, de eerste mens op de maan enzovoort.

klimaatbrigade – Allerlei video’s, oefeningen, testen en experimenten over het klimaat. – Enkel 3e graad.