school terug open

We gaan er even tussenuit! Voor eventuele inschrijvingen kan u steeds een afspraak maken via mail of telefoon. We hebben nog enkel voldoende plaatsen vrij in peuter- en eerste kleuterklas!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Kamiel Burgelman


We melden u het overlijden van de heer Kamiel Burgelman, opa van Fleur De Rore ( oud leerlinge). Hij overleed op 04.07.2018. We wensen de familie veel sterkte!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

fietsexamen L6

Ons zesde leerjaar slaagde met zijn allen voor het fietsexamen. Ze moesten individueel een parcours met de fiets afleggen op de openbare weg. Onderweg stonden een 5-tal vrijwillige juryleden die beoordeelden of ze veilig de wegcode opvolgen.
Proficiat aan onze zesde klassers en hartelijk dank aan onze vrijwilligers!

Geplaatst in Schoolnieuws

WK voetbal in Het Belleveer

Aan onze supporters zal het zeker niet liggen mochten de rode duivels niet winnen. We duimen met de ganse school alvast heel hard mee! Onze jonge duiveltjes zijn alvast niet te stoppen. Welke ploeg neemt het op tegen de leerkrachten in de finale?
Dit wordt nog een spannende strijd!


Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Denise Ganseman


We melden u het overlijden van mevrouw Denise Ganseman. Zij overleed op 14.06.2018. We nemen afscheid van Denise Ganseman die de oma was van Ward Copers ( turnlkr.)  We wensen de familie veel sterkte!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

een gemeende dank u wel van het kinderkankerfonds

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Wilfried Van de Poel


We melden u het overlijden van de heer Wilfried Van de Poel. Hij overleed op 05.06.2018. We nemen afscheid van Wilfried die ook op onze school één van de veiligheidscoördinatoren was. We wensen de familie veel sterkte!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

de kleuters beleven de dag van hun leven op de kermis.

Vandaag deden twee kermisattracties hun deuren extra open voor onze kleuters. Veilig op weg met de ‘geleende’ jasjes van CM kazou gingen onze kleuters de kermis verkennen. Ze kregen extra lange ritjes op de auto’s en de draaimolen. Een dag die ze nog lang zullen onthouden! Wat is er dan ook fijner dan met al je vriendjes naar de kermis te mogen of … nog beter: een ritje op de draaimolen speciaal voor jou omdat je de ‘flos’ trok!
Meer foto’s op de school in beeld.

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

nieuwsbrief juni 2018

Geplaatst in Directie, Nieuwsbrieven

Het heldenfeest, een enorm succes!

Dit jaar werkt onze school met 5 schoolhelden: de gouden held ( voor verdraagzaamheid) , de energieheld ( voor meer energie en proefjes rond elektriciteit), de techniekheld ( STEM lessen), de muziekheld ( dans en muziek) en de boekenheld ( maart, boekenmaand). Dit was blijkbaar aan de inspectie hun oren gekomen want we kregen afgelopen zondag, 27 mei, de inspectie ( alias Wim Baeyens) op bezoek. Die was het met onze werking niet eens. We moesten terug naar vroegere normen en waarden: uniforme kledij, geen ict meer in de klassen, terug veel meer lezen en zelf in een schrift noteren en nog veel meer. Onze grote heldenbaas Charlie ( alias Lieven Eeckhout) zag hierin een gevaar. De creativiteit, het probleemoplossend denken, de veerkracht en nog zo veel meer waarden die we binnen de 21ste- eeuwse vaardigheden nastreven, komen in het gedrang. Hij roept zijn heldenteam op om de inspectie ervan te overtuigen dat we echt goed bezig zijn. Via dans, film, toneel en muziek kwam dit alles tot een goed einde!
Na afloop konden de ouders nog genieten van een zomers terras en was er dankzij het animatieteam van CM en met medewerking van KBC en Wriemel voor elk kind wel iets te beleven!De foto’s zijn te bekijken op school in beeld.

Dank u wel aan allen die ertoe bijdroegen om er zo’n fijn feest van te maken!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws