Opendeurdag uitgesteld tot 13 maart!

uitnodiging opendeur 2022
Onze opendeurdag van 6 februari moeten we helaas door de stijgende besmettingscijfers met een maand uitstellen.
We kregen immers volgende richtlijnen mee vanuit de overheid:
De inschrijvingen voor volgend schooljaar komen eraan. Voor bezoeken, rondleidingen, infomomenten … voor ouders die je in dat kader mogelijk plant de komende weken, geldt tot nader order de richtlijn rond derden op school: die mogen enkel aanwezig zijn voor zover dat noodzakelijk is om de leerplandoelstellingen te behalen. Dat betekent concreet dus dat deze activiteiten niet fysiek kunnen plaatsvinden op school.
De opendeurdag wordt dus met een maand opgeschoven. Onze nieuwe datum wordt zondag 13 maart 2022 tussen 10 en 12 uur op afspraak.
Dit betekent dat u vooraf een afspraak maakt. We voorzien ongeveer een half uur per gezin ( max 3 personen met het kind inbegrepen).

Onze Vrije Basisschool Het Belleveer is een gezellige school met kleuter en lager onderwijs op één locatie, gelegen in het centrum van Schellebelle.
Onze peuterklas beschikt over een slaapklasje waar uw kind, onder het wakend oog van de kinderverzorgster, een dutje kan doen in de namiddag.
Met onze kleuterschool zetten we sterk in op onderzoekend, ervaringsgericht onderwijs.

Alle klassen van de lagere school beschikken over digitale borden. Er wordt geïnvesteerd in mediawijsheid, mediavaardigheden,… Leren programmeren vindt zelfs al een basis in de kleuterschool.
Verder werken we aan een klimaat waar uw kind zich thuis voelt: waar ruimte is voor ontplooiing, zorg voor wie het nodig heeft, investeren in een veilige en warme schoolomgeving.
De opvang van uw kind gebeurt alle schooldagen op onze school van 07u.00 ’s morgens tot 18u.00 ’s avonds. Warme maaltijden worden verzorgd door een traiteur.

Uw kind kan zich op sportief vlak volledig laten gaan in onze heel moderne sportaccommodatie!

Wenst u uw kind reeds in te schrijven op onze school? Dit kan al vanaf 1 februari. We bezorgen u dan de documenten digitaal of per post.

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak, aarzel dan niet om contact op te nemen:

tel: 09 369 51 11
e-mail: directie@hetbelleveer.be

We kijken uit naar uw komst!