afscheid nemen, bestaat niet! We zeggen geen vaarwel, maar tot ziens!

Een waardig en fijn afscheid organiseren in coronatijden was niet zo evident. We moesten rekening houden met de opgelegde regels van de GEES en toestemming vragen aan preventie en inspectie. 

Maar… het is ons gelukt om zowel voor de derde kleuterklas als het zesde leerjaar een tof en onvergetelijk afscheidsfeestje te organiseren. 

 

Ons derde kleuterklas nam afscheid met een ontbijt op kleutermaat. Voor hen waren mini koffiekoekjes en sandwiches voorzien. In een gezellig samenzijn genoten ze van een heerlijk ontbijtje. Nadien volgde de plechtige overhandiging van hun kleuterdiploma en kregen ze van juf Leen nog een leuk geschenkje mee.  We zien jullie volgend schooljaar graag terug!

Voor het zesde leerjaar hadden we nog veel meer in petto. De meesten onder hen zijn hier dan ook 9 à 10 jaar op school geweest en dan mag het toch net dat beetje meer zijn! Ze zijn de allereersten die op school mochten overnachten. Naast een ‘modeshow’, een ‘vuurgevecht’, een uitdagende quiz, een gezellige filmavond en verstopplaatsen zoeken over de hele school, genoot ons zesde leerjaar ook van een spaghettiavond en kregen ze de volgende morgen ook een heerlijk ontbijt met koffiekoeken, sandwiches, vers fruit enz. , echt hotelwaardig! Dit zullen ze nog heel lang onthouden!!! 

Van de vriendenkring kregen ze een powerbank cadeau. Dank u wel!

 

We zullen jullie heel hard missen. Veel succes in het secundair en kom zeker nog eens langs!!!