Het heldenfeest, een enorm succes!

Dit jaar werkt onze school met 5 schoolhelden: de gouden held ( voor verdraagzaamheid) , de energieheld ( voor meer energie en proefjes rond elektriciteit), de techniekheld ( STEM lessen), de muziekheld ( dans en muziek) en de boekenheld ( maart, boekenmaand). Dit was blijkbaar aan de inspectie hun oren gekomen want we kregen afgelopen zondag, 27 mei, de inspectie ( alias Wim Baeyens) op bezoek. Die was het met onze werking niet eens. We moesten terug naar vroegere normen en waarden: uniforme kledij, geen ict meer in de klassen, terug veel meer lezen en zelf in een schrift noteren en nog veel meer. Onze grote heldenbaas Charlie ( alias Lieven Eeckhout) zag hierin een gevaar. De creativiteit, het probleemoplossend denken, de veerkracht en nog zo veel meer waarden die we binnen de 21ste- eeuwse vaardigheden nastreven, komen in het gedrang. Hij roept zijn heldenteam op om de inspectie ervan te overtuigen dat we echt goed bezig zijn. Via dans, film, toneel en muziek kwam dit alles tot een goed einde!
Na afloop konden de ouders nog genieten van een zomers terras en was er dankzij het animatieteam van CM en met medewerking van KBC en Wriemel voor elk kind wel iets te beleven!De foto’s zijn te bekijken op school in beeld.

Dank u wel aan allen die ertoe bijdroegen om er zo’n fijn feest van te maken!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws