eerste sprookjeslentewandeling VBS Het Belleveer, een enorm succes!

Waw, prachtig, leuk, mooie wandeling, toffe stands, knappe organisatie… Dit is maar een greep uit de vele reacties die ik opvang van de deelnemers aan de sprookjeswandeling gisteren.
Iedereen werd dan ook al van in het begin mee genomen in de sfeer. De school was immers omgetoverd tot een sprookjesbos, met taferelen uit Sneeuwwitje, Belle en het beest, de onderwaterwereld van Ariël en nog veel meer.

Onderweg kwamen we nog meer sprookjes tegen met de kikkerprins, Hansje en Grietje met de heks, Robin Hood met zijn trawanten en de blikken mannen uit de Wizard of Ozz.Bij elke stand kreeg men voor de economische prijs van € 5 een versnapering of drankje, met dank ook aan

voor de sponsoring van de appels en was er spelanimatie voor groot en klein. Drie gelukkige – 10 jarigen kregen een doe het zelf snoephuis cadeau na afloop en drie gelukkige + 10 jarigen een sprookjesverrassingspakket. De winnaars werden telefonisch op de hoogte gebracht.

Een zeer geslaagde eerste editie! Dank aan iedereen die ertoe bijdroeg. Meer foto’s vindt u op onze website bij school in beeld.

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws