tweede samenkomst: energie!

We maakten ons op voor de tweede samenkomst dit schooljaar. De gouden held merkte op dat de kinderen al veel meer hun best deden om een gouden held te zijn voor elkaar. Zo zien we al meer dat kinderen zelf tot afspraken komen, we merken complimentendozen, horen dat men meer ruzietjes uitpraat en dat we samen sparen opdat iedereen een fluobandje kan krijgen op school.
De energieheld leert ons dat we vanuit gezonde voeding veel meer energie kunnen krijgen. We dansten dan ook het energielied. Op het einde kwam de techniekheld wat roet in het eten gooien door de zaal te verduisteren. Hij wou ons duidelijk maken dat energie niet enkel uit voeding komt, maar dat we ook nog verschillende energiebronnen hebben waar we ons met technische proefjes kunnen in verdiepen;
Hij nodigde ons uit om de techniekkoffers, naast het gezond ontbijt, ook uit te proberen om te werken rond energie.
We weten alvast weer wat te doen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je vindt meer foto’s en filmpjes bij school in beeld.

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws