Auteur: Hilde Kerckaert

overlijden Joris Georges Stroobant

  We nemen afscheid van de opa van Emma Stroobant ( L3)  . Hij overleed op 17.09.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

geboorte Seji Bel Haj

Marouen en Raheb melden U met trots de geboorte van hun zoontje, Seji, broertje van Sinen ( K2). We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Familienieuws

overlijden Myriam Bogaert

  We nemen afscheid van de tante van Magali Bogaert ( L3)  . Zij overleed op 08.09.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Familienieuws

1 september 2020: een veilige opstart en vooral een blij weerzien voor kinderen en personeel!

Geplaatst in Uncategorized

overlijden Juliana Schepens

  We nemen afscheid van de grootmoeder van Manon ( L2) en Elise ( L4 ) Dobbenie  . Zij overleed op 18.08.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

overlijden Theodoor Leveugle

  We nemen afscheid van de grootvader van Lise ( L4)  en Lune Meynaerts . Hij overleed op 16.07.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Familienieuws

We zijn even in vakantie, terug open vanaf 18 augustus!

Geplaatst in Directie

afscheid nemen, bestaat niet! We zeggen geen vaarwel, maar tot ziens!

Een waardig en fijn afscheid organiseren in coronatijden was niet zo evident. We moesten rekening houden met de opgelegde regels van de GEES en toestemming vragen aan preventie en inspectie.  Maar… het is ons gelukt om zowel voor de derde

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Jeanine Voet

  We nemen afscheid van de grootmoeder van Morgane Backx ( L6) en overgrootmoeder van Marieke De Pauw ( L1)  . Zij overleed op 08.06.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

ALLE KINDEREN VAN de lagere school en bijna alle kleuters van VBS Het Belleveer present! Eindelijk weer samen school maken!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws