Auteur: Hilde Kerckaert

overlijden Theodoor Leveugle

  We nemen afscheid van de grootvader van Lise ( L4)  en Lune Meynaerts . Hij overleed op 16.07.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Familienieuws

We zijn even in vakantie, terug open vanaf 18 augustus!

Geplaatst in Directie

afscheid nemen, bestaat niet! We zeggen geen vaarwel, maar tot ziens!

Een waardig en fijn afscheid organiseren in coronatijden was niet zo evident. We moesten rekening houden met de opgelegde regels van de GEES en toestemming vragen aan preventie en inspectie.  Maar… het is ons gelukt om zowel voor de derde

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Jeanine Voet

  We nemen afscheid van de grootmoeder van Morgane Backx ( L6) en overgrootmoeder van Marieke De Pauw ( L1)  . Zij overleed op 08.06.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

ALLE KINDEREN VAN de lagere school en bijna alle kleuters van VBS Het Belleveer present! Eindelijk weer samen school maken!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

Joepie! 2 juni, onze kleuters mogen terug naar school !!!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

overlijden Marie-Louise Jolie

    Met verbazing hoorden we het nieuws dat Marie-Louise Jolie plots is overleden. Ze kwam hier in het eerste trimester nog bij ons op school. Marie-Louise was slechtziende en wachtte op een nieuwe geleidehond die nog in opleiding was. Helaas

Geplaatst in Familienieuws

dank u wel Inex

Van Inex kregen we beschermschorten voor onze EHBO medewerkers.  Een hartelijke DANK U WEL!

Geplaatst in Schoolnieuws

geboorte Camille

Miguel en Evy melden U met trots de geboorte van hun dochtertje, Camille , zusje van Brighton ( L2). We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

geboorte Milou Derks

Maximiliaan  en Wendy melden U met trots de geboorte van hun jongste spruit, Mona , Milou. Mano ( K1b) is nu de oudere broer. We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Directie, Familienieuws