Auteur: Hilde Kerckaert

dank u wel Inex

Van Inex kregen we beschermschorten voor onze EHBO medewerkers.  Een hartelijke DANK U WEL!

Geplaatst in Schoolnieuws

geboorte Camille

Miguel en Evy melden U met trots de geboorte van hun dochtertje, Camille , zusje van Brighton ( L2). We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

geboorte Milou Derks

Maximiliaan  en Wendy melden U met trots de geboorte van hun jongste spruit, Mona , Milou. Mano ( K1b) is nu de oudere broer. We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Directie, Familienieuws

Benieuwd hoe het er op onze school aan toegaat in coronatijden? Kijk en lees ons dagboek van 15.05.2020: opstart van L1,L2 en L6!

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws

geboorte Mona Mertens

Kris en Sarah melden U met trots de geboorte van hun dochtertje, Mona , zusje van Lia ( K1a). We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Familienieuws

overlijden Karel De Smedt

  We nemen afscheid van de grootvader van Basile De Vos ( L5)  . Hij overleed op 20.04.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!

Geplaatst in Familienieuws

geboorte Xiano Vander Straeten

Nick en Kimberly melden U met trots de geboorte van hun zoontje, Xiano , broertje van Ilyana ( K1b). We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Familienieuws

geboorte Tuur Van Alboom-Van Durme

Steven en juf Mieke ( L4)   melden U met trots de geboorte van hun zoontje, Tuur. We wensen hen allen een dikke proficiat!

Geplaatst in Familienieuws

overlijden Etienne De Smet

  We nemen afscheid van de overgrootvader van Vince Lenssens ( L1)  . Hij overleed op 05.04.2020. We wensen de familie veel sterkte toe. Onze oprechte christelijke deelneming!  

Geplaatst in Familienieuws

nieuwe richtlijnen voor onze school n.a.v. de coronamaatregelen

Wat betekent dit voor onze school? De lessen op school worden opgeschort. Hierdoor stopt de normale werking van de school. Als noodoplossing wordt opvang verzekerd voor kinderen: • van ouders die in de medische, gezondheidssector en in de openbare veiligheid

Geplaatst in Directie, Schoolnieuws